top of page

ir. Silke Elsässer

Voor mij is passie voor een duurzame toekomst de drijfveer om van elk project een geweldig architectonisch, duurzaam en energiezuinig succes te maken.

Dit doe ik met kennis en kunde van de nieuwste technische inzichten en materialen om energiezuinige en comfortabel oplossingen te bieden. Van nul op de meter woningen tot zeer energiezuinige passiefhuizen.

Ik werk nauw samen met mijn klanten om hun droomhuis te creëren, van de eerste schets tot de laatste afwerking.  

IMG_2861.JPG

Over Atelier 10/15

We hebben een grote passie voor het creëren van ruimtes die inspireren en prikkelen, terwijl we ook rekening houden met het milieu.

Als u op zoek bent naar een comfortabel, op maat ontworpen huis dat zeer weinig energie verbruikt bent u bij ons aan het juiste adres.

 

We hebben veel ervaring in het bouwen van zeer energiezuinige huizen en kunnen zo de beste oplossingen voor elk type project bieden, renovatie of nieuwbouw.

Laat u ons helpen bij het creëren van duurzame en op maat ontworpen woning die aan al uw wensen voldoet.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen met het ontwerpen van uw huis.

IMG_1255 2.jpg

Diensten

Atelier 10/15 staat voor ontwerpen die harmonie een eenvoud uitstralen, puur en duurzaam zijn, waarin licht en ruimte een belangrijke rol spelen.

Ontwerp

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een huis te hebben dat aan uw individuele wensen en behoeften voldoet, daarom bieden wij een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak.

Wij zullen u bij elke stap van het proces begeleiden, van de eerste schetsen tot de uitvoering, en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Wij geloven dat het bouwen van een duurzaam huis niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee en kwaliteit van leven. Daarom helpen wij graag bij het maken van verstandige keuzes bij het bouwen/ verbouwen van uw huis.

Wij adviseren architecten, aannemers en particulieren tijdens de ontwerpfase maar ook tijdens de uitvoering.

Woont u in Rotterdam en wilt u aanbouwen, uitbouwen of nieuwbouwen?

Dan mag dit zonder omgevingsvergunning binnen het AaZ traject.

Als gecertificeerde architect mag ik in veel wijken van Rotterdams zonder het aanvragen van een omgevingsvergunning bouwen.

CONTACT

Contact

Palestinastraat 53

3061 HK Rotterdam

0611191307

Atelier 10/15.nl

Hartelijk dank voor u interesse

bottom of page